SLOW
GOOD
FOOD

BURGERS,
BON ROTLLO
I MOLTA CANYA

Anem al gra. Ens posa el difícil, els reptes, les coses ben fetes, el bon rotllet i saber que oferim sempre les **** millors burgers. Sabem que no hem inventat la roda, però l’hem millorat. Unim conceptes i trenquem esquemes. Boom! I és que la nostra fórmula NO és secreta: slow street food + top quality. I sobretot, perquè el primer ets tu, per això et volem agrair el temps que compartiràs amb nosalt@s, i que millor manera que buscar i seleccionar, per a tu, els millors productes nacionals. Per aconseguir que aquesta estoneta valgui la pena i per aconseguir que sigui el primer de molts més.

Benvingud@s Tremend@s. Que comenci l’espectacle!

NOMÉS EL MILLOR

la-tremenda-ingredientes-km-0-hamburguesería-gourmet

INGREDIENTS DE KM 0

away from city

Treballem amb proveïdors locals que ens ofereixen productes frescos de proximitat. Així garantim la seva frescor i donem suport als comerciants de la zona.

PA D´OBRADOR

away from city

Tothom coincideix: el pa de les nostres burgers és d´un altre món. Tendre, saborós… perfecte. Però és així perquè treballem amb un obrador de pa que ens ho fa especialment per a nosaltres. Res de pa prefabricat insípid. Perquè les coses bones, es noten.

pan-de-hamburguesa-gourmet
ternera-girona-hamburguesa-gourmet-latremenda

VEDELLA DE GIRONA

away from city

El sabor de les nostres hamburgueses és brutal. Però és que un gaudi com tu no es mereix una altra cosa. Per això hem buscat una granja de Girona que ens ofereix només el millor perquè cada mossegada sigui realment terrible.

PATATA NATURAL

away from city

Patates congelades? No, gràcies. Per poder gaudir d’unes patates saboroses i al punt just totes les nostres patates es tallen a mà cada dia i es preparen al moment per oferir-te una experiència insuperable.

patatas
salsa-gourmet-casera-hamburguesa-latremenda

SALSES CASOLANES

away from city

Les nostres salses tenen un sabor únic i inconfusible. Saps per què? Perquè les fem nosaltres, amb la nostra pròpia recepta original. I és que el millor sabor sempre neix dels millors ingredients.

SERVEI PERFECTE

away from city

Gaudir de la millor experiència també inclou oferir-te un servei de lliurament cuidat fins al mínim detall. Per això, encara que pots fer la teva comanda online a plataformes com Glovo, els nostres repartidors treballen de forma exclusiva per a nosaltres. Perquè la teva comanda arribi sempre perfecta.

La mejor hamburguesa de España -

ELS NOSTRES LOCALS

Santa Coloma de Gramenet

Carrer de Girona, 22, 08402 Granollers, Barcelona

Telèfon – 931839092
Email – hola@latremenda.com

BARBERÀ DEL VALLÈS

Ctra. de Barcelona, 147, 08210 Barberà del Vallès, Barcelona

Telèfon – 931740051
Email – hola@latremenda.com

TERRASA

Carrer de la Font Vella, 51, 08221 Terrassa, Barcelona

Telèfon – 933931225
Email – hola@latremenda.com

GRANOLLERS

Carrer de Girona, 22, 08402 Granollers, Barcelona

Telèfon – 931720284
Email – hola@latremenda.com

ES MOMENT
DE GAUDIR

T'AGRADARIA SER TREMENDA?

Si vols ser part de la Tremenda i obrir el teu propi restaurant, aquesta és la teva oportunitat.

UNEIX-TE AL EQUIP

Busquem tremend@s! Envia’ns la teva candidatura per ser cambrer, cuiner o repartidor i et tindrem en compte per a propers processos de selecció.